Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Erasmus University College gaat de stad in

11-04-2015

Het Erasmus University College http://www.facebook.com/ErasmusUniversityCollege wil de band tussen universiteit en stad versterken en wil dat haar mensen de weg weten in Rotterdam. Een goede manier om beide wensen in vervulling te laten gaan is om op City Safari te gaan. Vanuit het huis van Jos wierpen zij een blik op Katendrecht, zij spraken met straatkunstenaars, zij verkenden een wijk met een buurtagent, dronken thee met Fatima, maakten kennis met zwerfjongeren, gingen de straat op met dominee Kathinka, kregen een verticale rondleiding van Joe en ontmoetten mensen met allerlei soorten beperkingen behalve een artistieke, kregen een Afrikaans ritme in de vingers en genoten van de Pakistaanse keuken.