Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Even voorstellen

Mijn naam is Marjolijn Masselink.

Geboren in Zelhem in de Achterhoek in 1963.

Omdat de gezonde lucht van het platteland mij benauwde zocht ik de stad. De stad waar ieder mens er een is. Waar je er niet eentje bent van Masselink van de bank. De stad waar je kop boven het maaiveld mag uitsteken. Die stad is Rotterdam. En die stad staat voor meer werk dan lucht, de man die in de supermarkt vraagt of je een feestje hebt als je rondrijdt met een wagentje met een blikje bier en een klein zakje wokkels, de stad die door z’n oorlogswond de meest open stad is van Nederland, de stad waar de nieuwkomers zich kunnen vestigen in het centrum, de stad waar de Maaswind blaast.

Als ondernemer van City Safari ontdek ik de stad sinds 1996 in al z’n haarvaten. Ik verkoop ontdekkingsreizen door de grote stad. Mijn klanten komen op plaatsen die voor anderen verborgen blijven. Na Rotterdam zijn nu ook Utrecht, Amsterdam, Arnhem en Athene aan de beurt.

Met Kees reis ik de wereld door.
Van Zevenbergschenhoek naar Ulaanbatar en van de Kaap naar de Kaap.

Onze huwelijksreis begon in Timboektoe en leidde naar Rotterdam.

In mijn bagage heb ik acht jaar bestuurservaring als portefeuillehouder welzijn en financien in de deelgemeente Rotterdam Centrum, een opleiding jongerenwerk in Nijmegen, een carriere als mimespeler bij Oceaan en ervaring als bibliothecaresse in een dorpsbibliotheek en aan de Universiteit van Utrecht.

 
What do you want to do ?

New mail