Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

West Kruiskade Alliantie

 19-01-2010 15:04

De Centrumraad, woningbouwcorporatie Woonstad, de grote stad en ondernemers geven met deze samenwerkingsovereenkomst hun commitment, hun hart en hun daden voor 10 jaar met als doel de West Kruiskade op alle fronten te verbeteren.

Onder regie van de Centrumraad is een aanpak gemaakt die precies past op de West Kruiskade. Veiligheid, economie en vastgoed zijn de drie beleidsterreinen die hand in hand moeten gaan om de West Kruiskade de populairste winkelstraat van Rotterdam te maken. Gebiedsgericht en geïntegreerd werken noemen we dat als vakbroeders onder elkaar.

– Dat betekent geen pardon meer voor dealers.
– Dat betekent zorgen voor minder klanten door de opvang op de ’s-Gravendijkwal aan te pakken.
– Dat betekent het vastgoed als troef hanteren om te bepalen wie de huurders zijn.
– Dat betekent ondernemende ondernemers.

De West Kruiskade is een A-lokatie recht voor de voordeur van het nieuwe Centraal Station. Straks komt de bezoeker aan op Rotterdam Centraal en kiest voor Up-Town Koopgoot of slaat rechtsaf richting Down Town, waar het Werelds Oude Westen lokt met zijn geuren en kleuren en levendigheid

De overheid kan een winkelstraat als de West Kruiskade niet in haar eentje verbeteren. De inzet van ondernemers is de basisvoorwaarde voor een sterke winkelstraat, zonder sterke ondernemers geen bloeiende economie.

Ondertekening%20Alliantie%20West-Kruiskade%2019%20januari%202010%20056%20site.jpg

Ondertekening%20Alliantie%20West-Kruiskade%2019%20januari%202010%20041%20site.jpg