Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Vast in de modder

20-08-2010 23:09

Een verkeerde afslag, een te lang volgehouden ‘nooit dezelfde weg terug’, de anders geinterpreteerde arm die de richting die we moeten gaan duidt; het resulaat is dat we door dorpjes rijden waar nooit een whiteman komt, maar ook dat we weg bij een gat en een afgebrokkelde rand van de weg op lijkt te houden te bestaan. Twee jongens op een brommer bieden hulp aan, zij kennen een weg die begaanbaar is. ik geloof er helemaal niets van.We honkebonken door het terrein, de bamboe reutelt langs de zijkant van de auto en we maken grote golven bij een wasplek en laten slippers afdrijven. En dan komt er ook nog een spannende kuil met heuvel in combinatie met gaten in de weg. De modder is zware klei en zuigt de auto richting middelpunt van de aarde. Twee nieuwe jongens komen ook helpen, en ze graven, plaatsen stenen en takken, kleien met de modder en duwen uit allemacht de rode Vito tegen de zwaartekracht in uit de kuil, uiteindelijk. Mijn wantrouwen is afgestraft en het vertrouwen in de medemens weer wat gesterkt.

vast%20in%20de%20modder%2001.jpg

vast%20in%20de%20modder%2002.jpg

 

vast%20in%20de%20modder%2003.jpg