Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

The day after

The day after 09-03-2006 00:02

Volgens goed gebruik, geinspireerd door KdeG, probeer ik in het midden van de U-bent-nu-hier-stip te blijven staan. 

Gisteren kreeg de VVD flinke klappen; Charlois en Feijenoord gaan vier jaar verder zonder de VVD, Alexanderpolder van zeven naar twee zetels, een zetel in Noord, een zetel in Delfshaven, 4 zetels in Hillegersberg. En twee voor het centrum. De Gemeenteraad doet het met drie zetels van de VVD.

Van Aartsen treedt terug, Wiegel blijft gelukkig in Diever en in Rotterdam gaat de VVD verder zonder George van Gent.

De bus heeft weken dienst gedaan als campagnecontainer. Weg met de flyers van gisteren. De jongens van Nora voeren twaalf volle vuilniszakken af. De opgedroogde en toch kleverige chocolademelk zit nog overal. Het opruimen draagt bij aan een glimpje opgeruimdheid. De regen doet z’n best om de stemming toch vooral somber te houden.

21 mensen gingen in de Schotse kerk in gebed voor een goed verloop van de verkiezingen

Om 16:30 uur naar Cafe Ari met Dieke en Peggy en Bert en Richard. 
Debriefing heet dat.

Gelukkig is het morgen weer morgen.