Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Thai Boksschool

 18-12-2007 18:35

De Centrumraad wil de Thai Boksschool continueren.

boksschool%2001.jpg

De Thai Boksschool slaat aan bij jongeren uit het Oude Westen. Ze vinden er een uitlaatklep voor hun energie. De Boksschool biedt een goed alternatief voor rondhangen op straat en door de strenge regels, normen en waarden in de school krijgen de jongeren een bruikbaar instrument voor buiten mee; discipline. 
Veel jongeren uit het Oude Westen brengen hun vrije tijd op straat door. Niet alleen jongeren die geen werk hebben en niet op school zitten maar ook jongeren die na schooltijd op straat te vinden zijn. Ondernemers van de West-Kruiskade, de Stadsmarinier en de Centrumraad maken zich zorgen over deze jongeren. In samenwerking ondersteunen zij Stichting Jong die de Thai Boksschool onder zijn hoede heeft genomen.

boksschool%2005.jpg