Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Tessa en Ayoub

Tessa en Ayoub 14-06-2006 12:01

Alle kinderen van twee tot zes jaar uit het Centrum hebben kennis gemaakt met Tessa en Ayoub, de Jip en Janneke van Rotterdam-Centrum 2006.
De avonturen van Tessa en Ayoub staan in een boekje en de avonturen zijn ook bezongen en op een cd bijgevoegd. De kinderen kennen alle liedjes en de band werd dan ook luidkeels bijgestaan met woord en gebaar. Wim had zeker zes keer de gelegenheid om mij ambtelijk met een zakdoekje te ondersteunen.
Ieder kind kreeg een boek mee voor thuis, om voorgelezen te worden, om samen te zingen met de ouders en om straks zelf uit de lezen. De vader van Bram die op ‘t Landje zit kwam vanmorgen op de koffie, en wij hebben samen met overgave nog even het lied van Tessa en Ayoub gezongen.

Tessa en Ayoub 01.jpg Tessa en Ayoub 02.jpg Tessa en Ayoub 06.jpg Tessa en Ayoub 07.jpg Tessa en Ayoub 05.jpg