Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Speelcentrum Weena

Speelcentrum Weena 07-05-2006 15:56

De vrijwilligers van Speelcentrum Weena werden in het zonnetje gezet.
Rini had de traditionele bingo omgezet in een speciale Weena Speelcentrum Bingo.

speeltuin Weena.jpg
De nieuwe speeltuin moet voor de bouwvak speelklaar zijn. Het ontwerp laat een avontuurlijke tuin zien die uitdaagt om te gaan spelen. In de vogelnestschommel kunnen vijf kinderen samen schommelen er komt een nieuwe kabelbaan en er komt een 12 meter hoog speelkasteel. Ook gehandicapte kinderen kunnen komen spelen, de hele tuin is met een rolstoel te doorkruisen en er is bijvoorbeeld een zandbaktafel op rolstoelhoogte. De peuters hebben hun eigen plek in de tuin..
De opvatting van Wilma dat spelende kinderen bij de stad horen en niet verstopt en afgeschermd moeten worden spreekt mij zeer aan.