Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Rotterdam Grand Prix of Skateboarding

 19-07-2009 18:57

Een kijkje bij de internationale skate-familie op het Leuvehoofd op zaterdag 18 juli. Ondanks de regen is het enthousiasme nog steeds groot. Organisator Marco, eigenlijk grafisch vormgever, laat grote bezieling zien en horen voor Rotterdam en skating en de combinatie.

skate%2001.jpg

skate%2002.jpg

skate%2003.jpg

skate%2004.jpg

Op 18 en 19 juli 2009 zal op het Leuvenhoofd naast de Erasmusbrug in Rotterdam, de R’Dam Grandprix of Skateboarding plaats vinden. In 2005 en 2007 kwam Rotterdam met het WSR. Dit jaar geen WSR, maar de Grandprix omdat de locatie een mooie plek is, maar niet voor een officieel WK. De Titel samen met het Concept genaamd ”Stairway to Heaven” is ook nog méér smullen dan de titel WK. Ook zullen de Kingping European skateboard Awards dit jaar in Rotterdam worden uitgereikt.

vertaling voor niet skaters zoals ik
WSR = World cup Skateboarding Rotterdam
Stairway to Heaven = Speciaal voor Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad is een nieuw parcours samengesteld, genaamd ‘Stairway to heaven’. Het downhill-achtige parcours verplicht de skateboarders een aantal elementen achter elkaar te nemen zonder te stoppen.
Kingping European skateboard Awards = lees meer ophttp://kingpinskateboarding.com/

http://tacky.nl/skateboard/article/?id=104369