Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Paardensprong

Paardensprong 25-06-2006 16:11

Voor het eerst te gast bij het Concours Hippique International Officiel.

chio 01.jpg
chio 02.jpg
chio 03.jpg
chio 04.jpg

Het CHIO, een paardendorp middenin het Kralingse Bos, met stoere mariniers die de logistiek voor hun rekening nemen en natuurlijk een uitgelezen publiek. Edward Gal werd nummer 1 in de kur op muziek. Anky werd 2de en toonde zich van haar onsportieve kant bij de prijsuitreiking door zich afzijdig op te stellen en niet mee te rijden in de ere-ronde.
Op het terrein was een scherpe scheiding voelbaar tussen paardenliefhebbers en netwerkers. Ik genoot van de paardenmeisjes en de mode-meisjes, van hippische gasten en de gasten die zelf graag gezien worden. En natuurlijk hoorden daar kreeft, garnaaltjes en rose bij.