Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Met wat rake korte klappen kan er weer gespeeld worden in het Oude Westen

Met wat rake korte klappen kan er weer gespeeld worden in het Oude Westen 12-05-2006 22:43

Voor Het Oude Westen heeft het College in 2005 extra geld uitgetrokken voor een snelle verbetering van de buitenruimte. Onder de noemer “Korte Klappen” worden bestrating, verlichting, straatmeubilair, bomen en speeltoestellen aangepakt en opgeknapt. Bovendien worden er in de wijk vijftig extra bomen geplaatst.

Aan de Centrumraad de eer om de dag te openen en te sluiten. Joep Janssens werpt zich letterlijk en figuurlijk in de strijd op het voetbalveld, en blijft, ondanks de panna, zich kranig weren tegenover Mario Been.
En tot slot ben ik aan de beurt voor de bekers en de ballen.

blij met bal.jpg pleinen 01.jpg pleinen 02.jpg