Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Met de bus naar Bobo en verder

. 11-08-2010 01:08

De geit, de brommer, de katoenoogst en de nieuwe bank gaan op het dak, en de reis kan beginnen. Iedere halte is een handels- en ontmoetingsplaats. De reiziger heeft dorst en wil een zakje bevroren water, hij heeft honger en daar komen de meisjes metr de cashewnoten, hij moet hoognodig met z’n noeder bellen dus telefoonkaarten zijn altijd in de aanbieding, hij had z’n zus maiskolven beloofd, die zijn gelukkig ook voor handen en in de behoefte aan gedroogde stukjes mango, handdoeken, riemen, lelijke beelden en eieren kan ook direct voorzien worden. De bus rijdt met hoge snelheid en haalt capriolen uit met alle potholes, overstekende geiten, ezels en varkens en de vaardigeheden van de andere weggebruikers.

bushalte%20in%20Burkina%20Faso.jpg