Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Meidensite voor en door meiden

 17-04-2008 22:46

Twaalf meiden werkten onder leiding van het JIP (Jongeren Informatie Punt) aan een site voor meiden.

meiden.png

Deze site is bedoeld voor meiden tot ongeveer 25 jaar uit Rotterdam en omstreken die informatie of advies zoeken over specifieke meidendingen. Daarnaast is er veel algemene informatie te vinden, bijvoorbeeld over werk en scholing. Natuurlijk kan de site ook veel betekenen voor meiden die niet uit Rotterdam komen. Het overzicht van belangrijke organisaties is wel gericht op Rotterdam en omstreken, maar de informatie op de site is over het algemeen bruikbaar voor iedereen.
De site is gemaakt door een enthousiaste groep meiden met verschillende achtergronden, die zich inzetten voor deze meidensite. Ze zijn begonnen in januari 2008 en op 17 april is de site online gegaan. Het project wordt georganiseerd door het JIP Rotterdam. Het doel is om meiden te informeren en adviseren over allerlei voor meiden belangrijke onderwerpen, zodat ze minder snel in de problemen komen of als ze een probleem hebben beter weten wat ze kunnen doen. De meiden hebben allemaal hun eigen ervaringen en kennis en vinden het belangrijk om deze te delen met de bezoekers van de site.

http://www.meidensite.info/