Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Hoor, hier bonkt het nieuwe hart van Rotterdam

 18-10-2008 18:00

Op zaterdag 18 oktober vond de laatste editie plaats van Parfum de BoemBoem, een serie culturele fietsroutes langs bouwplaatsen en sloopgebieden. De modder van de bouwput Erasmus MC was voor een dag een wellnesscentrum. Na een rustgevende massage trok de laatste groep fietsers voor een tocht langs een aantal bouwlocaties.
Vijftien bouwputten in het centrum laten het bonkend hart van Rotterdam horen. Dat levert stress op in het verkeer, hoofdpijn door het vuil, overlast bij bewoners en ondernemers maar ook trots bij iedereen vanwege zoveel ontwikkeling.

parfum%2002.jpg

Op de fiets langs het bonkend hart

parfum%2001.jpg

parfum%2003.jpg

BlockParty op de bouwplaats op de Binnenrotte (hier komt de Markthal)