Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Het jaar van het konijn is go!

 03-02-2011 23:50

konijn.gif

Mijn jaar is van start gegaan, het jaar van het konijn. Natuurlijk zocht ik op wat een konijn aan eigenschappen met zich mee huppelt. Natuurlijk herken ik mijzelf direct als gevoelig schepsel, aan eigenschappen als tact en koele nederigheid wordt nog hard gewerkt.

http://www.malaysiasite.nl/sterrenbeeldkonijn.htmIn de Chinese mythologie heeft men een teken gecreëerd, dat aan schoonheid zoveel moois brengt. Konijnen zijn gevoelige schepselen, die groot belang aan vrede en kalmte hechten. Het konijn is ook het teken dat op levensduur en fortuin wijst. Konijnen zijn meestal begaafd en erg ambitieus. De konijnen zijn zeer tactvol en kunnen over contracten met grote duidelijkheid onderhandelen. Het zijn prettige mensen, vriendelijk, attent en met veel gevoel naar anderen. Konijnen weten hoe ze onenigheden moeten opvatten en zullen nooit gestrest worden. Iedereen mag de konijnen voor hun koele nederigheid. 
En toch, wanneer het moeilijker wordt, zal het konijn zich uit de voeten maken en het probleem aan anderen laten. De konijnen zijn ook overgevoelig en overdreven sentimenteel. Zij neigen humeurig te worden en een stille geslepenheid te hebben onder hun zachte vacht. Konijnen zullen denken, dat zij voorzichtig zijn maar in werkelijkheid, houden van zij er van om kwesties ingewikkelder te maken. Ze geven zich vaak over aan het aller-slechtste scenario.

DSCN2266%20%28640x480%29.jpg

Het Chinees Nieuwjaarsfeest is dankzij Adriaan Schaap inmiddels niet meer weg te denken uit Rotterdam!