Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Einde Hoek van Holland – tijdperk

 06-05-2011 09:38

Het uitermate relaxt verlopen Bevrijdingsfestival is hopelijk het begin van een nieuw festivaltijdperk in Rotterdam. Een stad waar altijd wat te genieten is staat sterker dan een stad waar niets meer kan en niets meer mag. Als Rotterdam een stad wil zijn waar mensen graag willen komen wonen, waar bedrijven zich graag willen vestigen, dan moet bij het maken van beleid die aantrekkelijke stad het uitgangspunt zijn. Generieke strafmaatregelen kunnen de vitaliteit van een stad verstikken. 
Het subtiele verschil tussen jij en ik romantisch met een glaasje Cava in het gras en jij en ik volledig de weg kwijt, de mussen van de takken gooiend met bierflessen mag ook eindelijk erkend worden.
De boete die ik ooit kreeg als 16-jarige toen ik om 6:00 uur ‘s morgens blokfluitend op de fiets mijn handen niet aan het stuur kon houden had niets te maken met het handhaven van de veiligheid van medeweggebruikers. Maar ja, dat was dan ook in de Achterhoek.

IMAG0023%20%28179x300%29.jpg