Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Een brug slaan

05-07-2007 21:01

De koe is een prachtig dier, een koe helpt bij het begrijpen van culturele verschillen, een koe slaat een brug tussen verschillende werelden.

De Taaldrukwerkplaats liet zich inspireren door de prachtige ‘Rundreis om de wereld’ van Bibi Dumon Tak. Kinderen gingen in de werkplaats aan de slag en maakten prachtige gedichten en illustraties om verschillen in de wereld, verschillen tussen mensen, te overbruggen. Natuurlijk maakte de taaldrukwerkplaats daar weer een prachtig boekje bij, niet alleen prachtig door de gedichten en tekeningen van kinderen, maar ook door het gebruik van papier en drukkunst.

meer weten over de Taaldrukwerkplaats

boer en brug 01.jpg
Boer en Brug

bestuur en koe.jpg
Bestuur en Koe

leentje.jpg
Leentje, vier jaar.

foto’s: Marina Meeuwisse

meer weten over Leentje

meer weten over Rundreis om de wereld