Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Debat in de Scots Church

Debat in de Scots Church 24-02-2006 10:27

De Centrumraad organiseerde vier verkiezingsdebatten. Bewoners voelden de politici (in wording) aan de tand over hondenuitlaatzones, losliggende stoeptegels, hangjongeren, eenzame ouderen, over groen op straat en over blauw op straat, maar ook over kunst in de wijken.

natascha kuit ed de meijer politiek vvd centrumraad.jpgscots church 02.jpg
scots church 03.jpgscoys church 01.jpg
Plankenkoorts en politieke maagdelijkheid zorgden voor warme en koude rillingen. Het advies om toch vooral mezelf te blijven klonk op de bank nog zo haalbaar. Mijzelf dat was ik immers al. Achter de microfoon was het toch nog even zoeken naar wie ik ook alweer was. De wisseling van politieke vriend aan de koffie naar politieke tegenstander op het strijdtoneel is ook heel verrassend. Uiteindelijk overwinnen het hart voor de stad en voor mijn 30.000 buren het van de hartkloppingen.