Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

De Marokkaanse Vereniging kiest een nieuw bestuur

De Marokkaanse Vereniging kiest een nieuw bestuur 18-02-2007 23:20

De MCVOWR heeft een nieuw bestuur.

Stap een is gezet, de mannen van de Marokkaanse Vereniging hebben aangegeven wie hun voormannen moeten zijn. Voor het eerst in het 18-jarig bestaan van de vereniging is de verkiezing democratisch verlopen en was er keus uit meerdere kandidaten. De vrouwen komen nog in actie, met vrouwen in het bestuur van de Marokkaanse Vereniging is er pas werkelijk een stap voorwaarts gezet. Een vereniging waar niet alleen plaats is voor de mannen van de 1ste generatie, maar ook voor vrouwen en jongeren. Een vereniging die naar buiten is gericht en open staat voor alle Oude Westenaren. Met spanning wacht ik de uitnoding voor de verkiezing van de vrouwelijke bestuursleden af.

De voorzitterskandidaten
de kandidaten.jpg

Registratie
registratie.jpg

Het stembureau
het stembureau.jpg

De stembus
de stembus.jpg

Het nieuwe bestuur omringd door de organisatie van de verkiezingsavond
de hele club.jpg