Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Dansen op de Olympus

 30-04-2010 18:12

De Griekse economie staat op springen maar niemand lijkt zich er iets van aan te trekken. Iedereen gaat door met winkelen, alleen nu zonder iets te kopen overigens. Iedereen zit op het terras, maar doet heel lang met een drankje. De graffiti lezend gaat het om meer dan alleen de economie. De ‘Sans Papiers’ moeten gesteund worden, alle grenzen moeten open en de rijken moeten weg wezen.Op het strand zitten illegalen en zonaanbidders met de rug naar elkaar toe. Wat brengt 1 mei, Dag van de Arbeid. Wat brengt 5 mei, nationale staking in Griekenland. Wat gaat de Griekse regering doen. Heeft iedereen die nu op Kolonakis Square zit morgen een salaris dat 25% lager is dan vandaag?

athene%2001.jpg

athene%2002.jpg

athene%2003.jpg

athene%2004.jpg