Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Centrumraad op retraite in Vlaardingen

Centrumraad op retraite in Vlaardingen 29-09-2006 11:37

De Centrumraad concentreerde zich twee dagen op haar eigen toekomst in het Delta Hotel in Vlaardingen.
Maarten Oosterhagen vertelde hoe het centrum zich heeft ontwikkelt van 1328 met een bestuur van schout en schepenen tot de Centrumraad van vandaag. Ronald de Vos deed de details uit de doeken over de financien vande Centrumraad. Michael Stekelenburg wijdde ons in in de geheimen van het collegeprogramma en de toekomst van de Centrumraad die in december op de agenda van het college. De Veiligheidsindex werd voorzien van uitleg en achtergrond door de Directie Veiligheid.

Lees meer over de veiligheidsindex

VRD Michael Stekelenburg.jpg Ronald.jpg Raymond en Christof.jpg Max en Jan.jpg John.jpg Hachim.jpg