Zelhem – Rotterdam – Wereld – Hele Alles

Bordewijk in de Saftlevenstraat

Bordewijk in de Saftlevenstraat 23-02-2006 14:52

Ooit liep schrijver Ferdinand Bordewijk de strenge meester Bint door de Saftlevenstraat lopen. Dankzij Manuel Kneepkens van de Stadspartij zullen de namen van Kiekertak en Klotterbooke en van de andere leerlingen van meester Bint niet vergeten worden. Nora’s Nest biedt middels een plaquette aan de voorgevel ook onderdak aan deze jongens. 
Natuurlijk las buuv’ Joke-Minke voor uit Bint en onze burgemeester onthulde de plaquette samen met onder andere de schoondochter van Bordewijk. Toute literair Rotterdam stroomde toe; Jules Deelder, Rien Vroegindeweij en vele anderen.

ivo opstelten 01.jpg<Joke Minke 01.jpgRien Vroegindeweij 01.jpg
VVD strak of strak.jpgVVD in motion.jpgVVD strak of strak 02.jpg