• Mopti aan de oever van de Niger
  • Amsterdam Roest
  • een van de 1.000 mooie huisjes in Siberie
  • hortensia in de herfst

R'Voices in de Larenkamp

 19-09-2009 23:05

Op zaterdagavond naar de Larenkamp om een van de jamsessies van R'Voices bij te wonen.
Henka Maduro zorgde er weer voor dat jongeren niet aarzelend op de muzikale drempel blijven hangen maar het podium opgaan.
Jongeren die meedoen aan een jamsessie maken kans op deelname aan een intensief workshopweekend. De artiesten in wording moeten niet alleen hun muzikaal talent ontwikkelen maar ook hun zakelijke vaardigheden aanscherpen. Een workshopweekend betekent twee dagen training in zang, techniek en podiumpresentatie, het maken van een studio-opname, mediatraining en informatie over zaken die je moet regelen voor de belastingdienst. 
Al het muzikale talent van Rotterdam op een podium, dat is de VSBfonds Music Matters Award. Vanuit alle genres zijn de grootste talenten vertegenwoordigd. Zij strijden om het prijzenpakket, en om de titel van Music Matters Ambassadeur. Als ambassadeur brengt de artiest Music Matters voor het voetlicht bij alle Rotterdammers. 
De grootste talenten uit de R`Voices jamsessies en masterclasses mogen meedoen aan de grote finale van de VSBfonds Music Matters Award. De winnaar krijgt professionele begeleiding om zijn of haar muziekcarrière verder te ontwikkelen. De grote finale is dit jaar op zaterdag 12 december 2009 in Theater Zuidplein.

Wilde er nog iemand een discussie over een urban podium? 
Kom naar de Larenkamp!

RVoicesindeLarenkampRVoices19september2009